1.11.10


 medál lenne belőle. tudnátok nekem segiteni, hogy milyen láncot készitsek hozzá. akinek az ötlete legjobban tetszik, annak, küldök 1ilyen medált ajándékba......a bibi csak annyi, hogy januárban lesz időm elkésziteni és elküldeni.

this one is going to be a pendant. could anyone help me with some ideas, what kind of necklace should I make for it? This can turn to be something like a contest: the one who will send me the best idea will get a medal like this in return! As I'm afraid I will not have time to make it before January, so the 'deadline' is 31. December.



12 megjegyzés:

  1. How wonderful!
    They look like little cakes, I've been hungry, =D
    Regards, your beautiful creation!

    Milyen csodálatos!
    Úgy néznek ki, mint a kis sütemény, voltam éhes, =D
    Üdvözlettel, a szép teremtés!

    VálaszTörlés
  2. Névtelen1/11/10

    nagyon szép! ha jól látom, akkor herringbone öltések vannak az oldalán, én ezért heringhurkát fűznék hozzá -- talán csak a simát, ami nem tekeredik, és 4 szemből, szép vékonyat :-)

    VálaszTörlés
  3. En csak siman lanc lancra tennem, vagy egy egysorost fuznek, hisz olyan szep, hogy nem kell neki bonyodalom!

    VálaszTörlés
  4. Annyira szép ez a medál, én egy dögös vörös bőrre akasztanám, hogy semmi ne terelje el a figyelmet erről a gyönyörű medálról.

    VálaszTörlés
  5. Shila hihetetlenül szép ez megint, tetszik ez a térbetevôs oldalad!!!

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos lett ez a medál! Az én ötletem az, hogy kis (kb.2-2,5 cm-es) sima, 6v.8 szemes herring hurka csövecskék között lenne 1-1 olyan szem csiszi, mint ami a medál tetején van, tehát felváltva: egy herring csövecske - egy csiszi - egy csövecske - egy csiszi... és így tovább! :-)

    VálaszTörlés
  7. Very brilliant, i like the design.

    VálaszTörlés
  8. Micsoda szépséges, és különleges medál, ékszer! Nagyon tetszik!
    Hát én horgolt nyaklánc örületben szenvedek, és mivel a Te medálod térben elég jól kiemelkedik, ezért nagyon eltudnék képzelni hozzá egy horgolt láncot! :)
    Gratulálok! Fantasztikus ékszereid, alkotásaid vannak! :)

    VálaszTörlés
  9. Csodaszép medál! Én biztosan csak egyszerű láncra, vörös szatén szalagra tenném, ami engedi érvényesülni ezt a szépséget. :-)

    VálaszTörlés
  10. Csodálatos medált alkottál! Én is egy egyszerű láncra, vagy szalagra szavazok, ez önmagában is csodálatos, kár lenne elvonni róla a figyelmet!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép, én bronz szemes láncra tenném pár vöri csiszivel együtt. Szerintem se kéne a medálról elvonni a figyelmet egy bonyibb láncrésszel.

    VálaszTörlés
  12. I look at this and see the top of a bracelet- all your works are so very structural, with much beautiful embellishment and texture. Can you see this in place of the cab in the bracelet that was shown earlier in your blog? Thank you for letting me visit!

    VálaszTörlés